Bliznakinje plavušice su razvalile crnačku kitu


crnac im nije ostao dužanDve simpatične devojke plave kose do ramena i lepog lica sa krupnim plavim očima, prćastim nosem, jamicama na obazima i lepo oblikovanim, rumenim usnama ušle su u privatnu lekarsku ordinaciju. Imale su jako lepa ramena i lepo oblikovane, bujne grudi, uzak struk sa lepo građenim nogama i jakim listovima. Bile su u letnjim haljinicama, ali različitog stila. Nina je bila našminkana i glasna, nosila je kratku usku haljinu i na vratu je imala tetovažu. Nokti su joj bili kao kandže. Mina je bila prirodna, u lepršavoj kratkoj haljinici sva je odisala svežinom.

Doktor je bio na pauzi...


 

Veljko: Dobar dan lepe devojke! Zašto ste ušle zajedno? A vi ste bliznakinje...

Nina: O doktore, da, uvek imamo isti problem!

Mina: I isti izbor!

Veljko: Ne, ne, ne, nema potrebe da se skidate! Devojko, ovaj, mislim, zašto se skidate?

Nina: Ma pustite je, to joj je hobi...Ja ću vam objasniti, vidite, svi naši partneri su crni. Imamo vrlo istančan ukus, pa nas, onako neke prosečne mere ne zanimaju, a crne ne ispuštamo tako lako iz ruke...

Veljko: Čekajte, čekajte, morate to polako da mi objasnite, slabo vas razumem...Kako?

Nina: Mi u stvari nemamo problem, mi samo volimo crne kite kao što, na primer vaša... Pretpostavljam da jeste...?

 

 


 

DETALJAN PREGLED...


 

Mina: Ej, ej, pusti mi uniformu!

Mina: Ma boli nas za uniformu! Kako misliš da stignemo do kite...

Veljko: Aaaaah!

Nina: Ohohoh o kako je crn...kao ugalj...ili kao čokolada. Vidi sestrice kakva zmijurina...baš kako sam i mislila. Ovo ti je bila super ideja!

Veljko: Aaaaahah! Uh. Upomoć!


 

Devojke su mu skinule mantil i pantalone i duboko su zavukle ruke u njegove gaće iz kojih se nadizalo ogromno čudovište.


 

Nina: Sedi mu na usta i začepi mu tu debelu guzicu!

Veljko: Mmmm...


 

Odgurnule su ga na sto za pregled i okružile ga svojim bujnim telima. Mina je podigla suknjicu, nije imala gaće. Nežno mu je prišla, krnula mu snažan poljubac i polizala uši. Masirala se nežno dok ga ljubi, a onda je podigla nogu da mu pokaže kako je vlažna. Nasadila se na njegove sočne usne.


 

Mina: Aaaah kao da sam sela na sunđer! Kako je dobro!

Nina: Samo ti uživaj! Ja ću se pozabaviti donjim delom...

Mina: Aaaaah kakav zmija, aaaah kao da padam niz tobogan!

Nina: Jaoj šta ću da mu radim...znam da vi obožavate plavušice kao što i mi volimo vas! Bilo vas je tako teško pronaći vas u Beogradu, sada je pravo uživanje osvežiti engleski... Do you like Belgrade aaah? Do you like it?!

Mina: Imale smo i više sreće nego što sam mislila!


 

Nina ga je lizala sočno celom dužinom dok nije porastao do svog kraja, da se mogla videti svaka vena. Sisala ga je nežno masirajući svoju nezasitu pičku. Kada je imao prvo svrš, polizala ga je i nasadila se na njegov kurac. Trebalo je vremena da prodre do kraja koliko je on veliki, a ona uska. Kada je ušao, od uzbuđenja je pala na njega svoj težinom svojih sisetina.


 

Nina: O Bože kako je dobar! Oooh sisaj mi bradavice!

Veljko: Devojke, devojke!

Mina: Jebote, kako dahće, izgleda da ću se danas onesvestiti od orgazama!

Veljko: Tako ste zgodne, kakvo dupe, želim da mu stavim svoj kurac! U jednu, pa u drugu guzu!

Nina: O kako dobro tuca!

Mina: Ja bih malo i da se ljubim, što si gruba!

Nina: To mi radi!

Mina: Može, može, to mi radi!


 

Skočio je sa kreveta i obe ih privukao jedna ka drugoj i gurnuo ih na stomak. Zadigao im je haljinice i pljesnuo par puta. Zavukao ga je snažno u jednu, pa u drugu pičku...onda je krenuo da ih jebe u guzu naizmenično. Grizle su jastuk da ne bi vrištale.


 

Veljko: Evo ti, evo ti seko!


 

Cepao ih je i mesio im sise dok Nina nije poludela, provukla ga na sebe i zavukla ga duboko. Otresao je na ivici kreveta do najvećeg vrhunca ikada. Mina mu je masirala butine i lizala jaja dok su se tucali. Prasnuli su kao lubenica kad se razbije o pod, ali ova se razbila na Mininu facu. Progutala je njegovu spermu i osetila takvo zadovoljstvo da je se na pločice niz njenu butinu prosula još gušća bela tečnost...


 

Mina: Jebote, sperma mu je tako sočna, definitivno je kod crnaca ukusnija...